Matematik

MATEMATIK!!

13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Hej jeg kan simpelthen ikke finde ud af det her!

Konstruér en trekant ABC, hvor < A = 50 grader og AB = AC = 5 cm. 

Hvad kaldes sådan en trekant 

Aål < B og < C. 

DETTE ER INDSKRIVNING - PÅ FORHÅND TAK!! 


Svar #1
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

DER SKAL SÅ MÅL DER TIL SIDST! :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af NejTilSvampe

Det kaldes en ligebenet trekant fordi AB=AC. Og hvis du ikke kan konstruere den selv, kan jeg virkelig ikke hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2009 af PeterRasmussen94 (Slettet)

HELT enig!! 


Skriv et svar til: MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.