Matematik

Hej venner det er VIGTIGT!

15. december 2009 af molve (Slettet)

hvad er svaret til:

4
--  - 0,5
5
 

det er til imorgen plzz svar? (blækopg)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2009 af Exupery (Slettet)

4/5-0,5=8/10-5/10=3/10

hvilket du eventuelt også kunne regne:

4/5-0,5=0,8-0,5=0,3


Svar #2
15. december 2009 af molve (Slettet)

Hvad er resultatet seje?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2009 af UpsyDaisy (Slettet)

Jeg får det til:

(4/5)-0,5 

⇓ 

 = 0.30000000000000004 :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2009 af Exupery (Slettet)

Jamen, du kan selv vælge.

3/10=0,3

så du har ret ligegyldigt, hvad du vælger. Et af de gode valg her i livet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2009 af hm, (Slettet)

hahahaah ''venner'' ''seje''

han har skrevet svarerne; 3/10 som er det samme som 0,3


Svar #6
15. december 2009 af molve (Slettet)

ok forvirret hva er bedst


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2009 af Exupery (Slettet)

Det er altid bedst at regne med brøker, når det ikke giver et helt tal.


Svar #8
15. december 2009 af molve (Slettet)

org fattr ik skrivr barre 0.3 som resultat


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. december 2009 af hm, (Slettet)

fatter du ikk at 3/10=0,3?


Svar #10
15. december 2009 af molve (Slettet)

Nøh?


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. december 2009 af Exupery (Slettet)

Det er altså det samme.


Svar #12
15. december 2009 af molve (Slettet)

Nååh


Svar #13
15. december 2009 af molve (Slettet)

må man tegneet diagram fx. i blækregnings hæftet?


Brugbart svar (0)

Svar #14
15. december 2009 af hm, (Slettet)

diagram af hva?


Brugbart svar (0)

Svar #15
15. december 2009 af NejTilSvampe

 Hvis opgaven dikterer det skal du tegne et diagram.


Svar #16
15. december 2009 af molve (Slettet)

Y-akse*


Svar #17
15. december 2009 af molve (Slettet)

hvad er 0.23 3/4 1,1/5 og 0,72? i procent


Svar #18
15. december 2009 af molve (Slettet)

ligemeget


Svar #19
15. december 2009 af molve (Slettet)

hvorden finder man rumfang af en kasse? hvis grundlinje er 5 højden er 3 og det andet er 2


Brugbart svar (0)

Svar #20
15. december 2009 af NejTilSvampe

 Rumfang = Areal*Længde 

Areal = Grundlinje*Højde

Så Rumfang = Grundlinje*Højde*Længde

hvis det er en kasse med rette vinkler.


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.