Matematik

Differentiering

20. december 2009 af St0ffer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan finde ud af at differentiere denne ligning?

A*e^(-b*t)*sin(k*t)

Al hjælp værdsat!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2009 af mathon

f(t) = A·e-bt·sin(k·t)

f '(t) = A·e-bt·(-b)·sin(k·t) + A·e-bt·cos(kt)·k = -bA·e-bt·sin(k·t) + kA·e-bt·cos(kt)

....................

(f(x)·g(x))' = f '(x)·g(x) + f(x)·g'(x)


Svar #2
20. december 2009 af St0ffer (Slettet)

Tusind tak!

Nu hvor vi er så godt i gang, kan du så svare mig på hvad en formfaktor cw er? Skal regne gnidningskraften ud for et lod i en fjeder og brugte en rund papplade til at lave dæmpningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2009 af borner (Slettet)

Skulle mene at formfaktoren cw er et tal som tager højde for hvor meget af luften som glider af på figuren ud fra dens udseende og overflade..  


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.