Fysik

Hjælp til databehandling af det skrå kast

21. december 2009 af jerkstore (Slettet)

Jeg skal finde stighøjde, ymax, ud fra det lodrette kast. Jeg har målt v0 med en fotocelle, hvor v0=3,87m/s. Hvordan finder jeg stighøjden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2009 af mathon

2·a·Δh = v2 - vo2 = -vo2       da v = 0

  a = -g

  Δh = (-vo2)/(-2g)

 


Skriv et svar til: Hjælp til databehandling af det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.