Matematik

Matematik FSA Aflevering

26. december 2009 af Skoleelev02 - Niveau: 9. klasse

Heej :)

Jeg har en Aflevering for i Matematik, jeg er godt i gang med det, men er gået i stå, p.g.a at jeg ikke kan tegne måålestokforholdet.

Der står her at jeg skal tegne studiet i målestokforholdet 1:100

Jeg ved ikke hvordan jeg skal tegne det,

kan i mon ikke lige hjælpe her,, jeg skal aflevere afleveringen 4 Januar

 Håber at i kan medhjælpe mig: (

Har virkerlig brug for hjælp lige nu :(


Brugbart svar (3)

Svar #1
26. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Hvad er det præcist, du ønsker hjælp til? Vi kan jo ikke hjælpe dig med at tegne det herinde.

Er det fordi du ikkef orstår, hvad det betyder, når der står 1:100. Eller hvordan?

Mvh


Svar #2
26. december 2009 af Skoleelev02

Altså det er jo fordi jeg har en afleverring for

jeg forstår ikke hvad 1:100 er? Det noget med Målestoksforhold , men jeg ved ikke hvad 1:100 svarer til  :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. december 2009 af Isomorphician

1:100 betyder at 1 cm på din tegning svarer til 100 cm i virkeligheden.


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. december 2009 af Malte52

Altså, hvis studiet fx er 7 meter langt og 3 meter bredt, skal din tegning altså være: 7/100=0,07m=7cm lang og 3/100=0,03m=3cm bred


Svar #5
01. januar 2010 af Skoleelev02

Studiet er 10,5,18,0 m bred

og højden  er 15 m

så jeg skal tegne den i målestokforholdet.

hvordan skal jeg så gøre det? :/


Brugbart svar (2)

Svar #6
01. januar 2010 af volume (Slettet)

divider med 100, kig på svar 4. 10,5/100= 0,105 m bred og 18,0/100=0,18 m bred og 15/100= 0,15 m høj


Skriv et svar til: Matematik FSA Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.