Matematik

integral osv...

26. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

              hvis  f(x)=2x^2+3x+1     er  f`(x)=4x+3   hvad er F(x)=?  og F`(x)=? intergralen.......

              hvis man skal finde tangentens ligning ud fra man kender  f(x)=2x`2+4x+1

              og der er oplyst   (2f(3)) og  tangents ligning er  y-y=a(x-x)   hvor placere man (2f(3)) i den?

                        a findes ved at sige f`(x)=4x+4   så a=4    

                         findes den ved at sige følgende   y-y=4(x-2)?

               


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2009 af mathon

   F(x) = (2/3)x3 + (3/2)x2 + x + k

   F '(x) = f(x) = 2x2+ 3x + 1


Svar #2
26. december 2009 af dennise (Slettet)

                         hvordan finder man så tangents ligning i det andet spørgsmål?


Skriv et svar til: integral osv...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.