Matematik

areal

30. december 2009 af kritiko (Slettet)

Figuren viser en skitse af et område, som har en omkreds på 100.
a) Bestem arealet af området som funktion af a.


Svar #1
30. december 2009 af kritiko (Slettet)

vedhæft

Vedhæftet fil:figur.doc

Svar #2
30. december 2009 af kritiko (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan jeg skal gribe den an, det ville være rart hvis at der var nogen som kunne fortælle mig hvordan jeg kunne starte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2009 af MN-P (Slettet)

Forlæng de korte sider så du får et rektangel med et mindre rektanget inden i (øverst til venstre)

Areal = stort rektangel - lille rektangel

= a*b-3*4

omkreds      2a+2b=100⇒ b=50-a

A(a)=a*(50-a)-12


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.