Matematik

får det forkerte resutat

30. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

stykke hedder 0,9 gange 2,7 mio km3 vand

er det sådan her eller hvad? 0,9 gange 2,7 gange 106 gange 109


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2009 af AlexDett (Slettet)

Skal det omregnes til liter??


Svar #2
30. december 2009 af volume (Slettet)

ja


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. december 2009 af mathon

0,9·(2,7·106 km31 = 0,9·(2,7·106 km3(1012 L/km3) = 2,43·1018 L

..................

            1 km = 104 dm

           (1 km)3 = (104 dm)3

            1 km3 = (104)3 dm3 = 104·3 L = 1012 L
hvoraf
            1 = 1012 L/km3
 


Svar #4
31. december 2009 af volume (Slettet)

tak mathon, nu forstår jeg 100 %


Skriv et svar til: får det forkerte resutat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.