Matematik

Differentiering af to stykker.

06. januar 2010 af KrisBaby (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg har fået stillet spørgsmålet, Undersøg vha. integrationsprøven, hvilke af følgende udsagn der er sande:

Og de to sidste stykker her driller lidt.

 sqrtx+4/sqrtx dx = x+8*sqrtx

(3^x)^2 dx = 9^x/ln9 - 5

På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. januar 2010 af mathon

(x+8·√(x))' = 1 + 4/√(x)

.........................

[(1/ln(9))·(9x) - 5]' = (1/ln(9))·ln(9)·9x = 9x = (32)x = (3x)2


Svar #2
06. januar 2010 af KrisBaby (Slettet)

 Takker, så er den første falsk og den anden sand. mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Differentiering af to stykker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.