Matematik

hurtig matematik hjælp

07. januar 2010 af immergail (Slettet) - Niveau: C-niveau

Find a så følgende ligning har 1 løsning: ax2-4x+2=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af mathon

diskriminanten er lig med 0

b2 - 4ac = (-4)2 - 4·a·2 = 0

               



Svar #2
07. januar 2010 af immergail (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: hurtig matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.