Matematik

Det grafiske billede af y=768x

11. januar 2010 af MEngström (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tegn i et koordinatsystem det grafiske billede af y=768x.

Hvordan gør jeg dette uden at få en kæmpe tegning?

:)  en mor i knibe


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Du laver ikke enhedderne på akserne lige store.

enhed på x alsen f.eks  1 cm pr enhed og enhed på y aksen 1 cm til 50 eller 100 enhedder


Svar #2
13. januar 2010 af MEngström (Slettet)

Hej

Tak for svaret,. det ledte mig på vej. Det jeg havde glemt hvad at lave et "sildeben" og indsætte forskellige x værdier.


Skriv et svar til: Det grafiske billede af y=768x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.