Matematik

Sammenhæng mellem f(x)=a^x og f(x)=e^kx

12. januar 2010 af Werty116 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med sammenhængen mellem de 2 måder at
opskrive en eksponentiel funktion på? :        f(x)=a^x    og    f(x)=e^kx

Måske især sammenhængen mellem fremskrivningsfaktoren a og konstanten k?

Hilsen Anders


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af Isomorphician

ax = ekx <=>

ax = (ek)x <=>

a = ek


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem f(x)=a^x og f(x)=e^kx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.