Matematik

trigonometri - cos, sin, tan

12. januar 2010 af MightyConfused (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hjælp, jeg er helt stået af på denne vogn....

jeg skal løse følgende:

v=20º

a) cos V • tan2v

b) (sin V•cos V)2

d) cos2V+sin2V

e) (sin2 v + cos2v)2

er der nogen der kan hjælpe, evt. incl. mellemregningen. Jeg er gået helt i baglås på dem her.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af peter lind

Jeg går ud fra at du med løse mener beregne.

Det skal du slå op på en lommeregner med en enkelt undtagelse spørgsmål e der gælder sin2(v) + cos2(v) =1 uafhængig af hvad v er.


Svar #2
12. januar 2010 af MightyConfused (Slettet)

 ja du har ret i at det var beregne


Svar #3
12. januar 2010 af MightyConfused (Slettet)

 øh .... hvilke formler skal jeg anvende under hver enkelte


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. januar 2010 af 28994 (Slettet)

Det burde være okay at regne ud

v=20º

a) cos(20) • tan(2*20)=0,788

b) (sin(20) •cos(20)^2

d) cos(2*20)+sin(2*20)

e) sin(2*20) + cos(2*20)^2 er altid lig 1

Det er simpelthen bare at indtaste ovenstående stykker i din lommeregner og lade den gøre arbejdet... mellemregninger skal man anstrenge sig for at få.
 


Svar #5
13. januar 2010 af MightyConfused (Slettet)

 ok tak for hjælpen


Skriv et svar til: trigonometri - cos, sin, tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.