Matematik

opgaver om periode og nulpunkter

13. januar 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

er der nogle der kan forklare mig en formel for  at finde nulpunkter i trigonometriske funktioner.

og er der nogen der kan hjælpe mig med at beregne perioden i disse stykker(ved godt at formlen er T=2π / ω men er usikker på hvordan de skal sættes ind i formlen)

f(x)=2cos(x)

g(x)=2cos(x)+3

h(x)=cos(2x)

k(x)=cos(2x)+3

i(x)= sin(2x-π)


Skriv et svar til: opgaver om periode og nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.