Fysik

Mekanik opgave !!

14. januar 2010 af rnadal (Slettet)

hej.

For en partikel, der bevæger sig på en x-akse, gælder følgende sammenhæng mellem x og tiden t:

x(t) = 0,35 * t ^2 - 0,27 * t + 1.33

a. Angiv en forskrift for hastigheden v(t)

b. Angiv en forskrift for accelerationen a(t)

c. Angiv begyndelsessted og begyndelseshastighed.

d. til hvilket tidspunkt er hastigheden 0 ?

kan jeg få hjælp ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: v(t) = x'(t) og a(t) = v'(t) = x''(t).


Svar #2
14. januar 2010 af rnadal (Slettet)

tak,

og de andre ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2010 af MN-P (Slettet)

c) sæt t=0 ind i formlerne for v(t) og a(t)

d) sæt v(t) = 0


Skriv et svar til: Mekanik opgave !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.