Matematik

Matematik- hjælp

15. januar 2010 af Ghowan (Slettet)

Hey - nogen der vil hjælpe med at løse denne opgave, jeg har prøvet men kan simpelthen ikke finde ud af det, på forhånd tak :) :

a1/3 * a-1 * √a/ (a8) 1/2


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2010 af mathon

am·ap = am+p

am/ap = am-p

(am)p = am·p

m√(ap) = ap/m


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. januar 2010 af mathon

a1/3 · a-1 · √(a)3 / (a8)1/2

(a1/3 · a-1)·a3/2 / a8·(1/2)

a(1/3)+(-1)+(3/2)/ a4

a(2/6)-(6/6)+(9/6)·a-4

a5/6·a-4 = a(5/6)-(24/6) = a-19/6


Svar #3
15. januar 2010 af Ghowan (Slettet)

Nu kan jeg se det, tak skal du have :)


Skriv et svar til: Matematik- hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.