Matematik

Opgave 7b - s'(t)=100t/(t^2+1)

16. januar 2010 af nlundbyek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem det tidspunkt, hvor hastigheden s'(t) er størst.

Nogen som kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2010 af peter lind

v'(t) = s''(t). v(t) har lokalt ekstrema når v'(t) =0


Svar #2
16. januar 2010 af nlundbyek (Slettet)

hvad er  v(t)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2010 af mathon

 v(t) = s'(t) = 100t/(t2+1)


Svar #4
16. januar 2010 af nlundbyek (Slettet)

Når ja, super, jeg har den nu så. Tak


Skriv et svar til: Opgave 7b - s'(t)=100t/(t^2+1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.