Matematik

matematik hjælp

16. januar 2010 af quik (Slettet) - Niveau: A-niveau

(5*e^(0,02x)   + 5*e^(-0,02x-3))^2=????


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2010 af Knotz (Slettet)

Eh... hvad er det opgaven går ud på? Skal du isolere x?


Svar #2
16. januar 2010 af quik (Slettet)

nej jeg vil gerne at du tager den i anden


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2010 af mathon

(5·e0,02x + 5·e-0,02x-3)2 = ((5·(e0,02x + e-0,02x-3)2 = 25(e0,04x + 2·e0,02x-0,02x-3 + e-0,04x-6) =

                                      25(e0,04x + 2·e-3 + e-0,04x-6)  = 25e0,04x + 50·e-3 + 25e-0,04x-6


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.