Matematik

Mz = 1 - exp(-t/100)

16. januar 2010 af Yow! (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad er det der exp for noget???


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2010 af NejTilSvampe

det er en konstant kendt som eulers tal. Det står vist for "exponentiel funktion" hvis du søger på  "e" på google og intet andet får du konstanten for talet e.


Svar #2
16. januar 2010 af Yow! (Slettet)

dvs.: 

Mz = 1 - e(-t/100)

eller...?


Svar #3
16. januar 2010 af Yow! (Slettet)

eller snarere:

hvordan skriver jeg det på psykoen(=lommeregner)??


Skriv et svar til: Mz = 1 - exp(-t/100)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.