Matematik

Hjælp Matematik !! :/

17. januar 2010 af Aamer (Slettet)

For et bestemt lodret kast er højden over jordoverfladen givet ved s(t) = 12,0 * t - 4,91*t i anden , t > 0 .. hvor højden s(t) er målt i meter og tiden t i sekunder.

Bestem hastigheden v(t)

og

Bestem begyndelseshastigheden.

nogen som kan hjælpe :/
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af peter lind

v(t) = s'(t), v0=v(0)


Svar #2
17. januar 2010 af Aamer (Slettet)

TAkker XD


Skriv et svar til: Hjælp Matematik !! :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.