Matematik

udregning af integraler

17. januar 2010 af mm :) (Slettet)

Hvordan udregner jeg den her integral?

∫ex^2+3x+7 dx = e^7 * ∫e(1/3*x^3+1/2*3*x^2)

Jeg er kommet her til.. nogen der vil hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Et hint:

hvor k er en konstant og F(x) en stamfunktion til f(x).

Jeg håber, at du kan komme videre herfra.


Svar #2
17. januar 2010 af mm :) (Slettet)

har du brugt indre og ydre funktioner?

g(x)= indre funktion

F(x)= ydre funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 I dit tilfælde er f(y) = ey og y = g(x) = x2+3x+7.


Svar #4
17. januar 2010 af mm :) (Slettet)

jeg forstår ikke alle de notationer /:


Skriv et svar til: udregning af integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.