Matematik

Matematik!!!!

20. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej, jeg sidder nu med endnu et problemregningssæt, som skal indskrives i Excel.. Håber på hjælp!! :-)

Opgave1)

Reducér udtrykket: 7(2a + 3b) - 2(6a - 3b)

Beregn derefter udtrykkets værdi, når a = 4 og b = 3

På forhånd tak . :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af julleee (Slettet)

7*(2*4) = 7*8 = 56

7*(3*3) = 7*9 = 63

-2*(6*4) = -2*24 = -48

-2*(-3*3) = -2*-9 = 18

56+63-48+18 = 89

Det var å lidt :D


Svar #2
20. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Tusinde tak.

I min indskrivning skal jeg så skrive alt det der, eller skal jeg kun skrive dette:      56+63-48+18 = 89


:-))


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2010 af badooo (Slettet)

Reducer udtrykket:

7(2a + 3b) - 2(6a - 3b) , og vi ganger paranteserne ud:

14a+21b - (12a-6b) = 14a+21b-12a+6b = 2a+27b

b:

2*4+27*3 = 8+81 = 89


Svar #4
20. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Men i min indskrivning skal jeg så skrive: 2*4+27*3 = 8+81 = 89
Eller skal jeg skrive det hele? :-)


Skriv et svar til: Matematik!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.