Matematik

Ligning med cos(x)

20. januar 2010 af FredT (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har problemer med at løse en ligning der hedder 1+2*cos(x)=0, for x mellem 0 og 2pi.

Jeg ved at svaret er (2*pi)/3 og (4*pi)/3, men jeg ved ikke hvordan jeg kommer frem til det.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af mathon

cos(x) = -(1/2)

cos(V) = cos(2π-V)


Skriv et svar til: Ligning med cos(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.