Matematik

Matematik Hjælp 8.klasse hurtigt..:D

21. januar 2010 af falk22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har brug for hjælp i denne opgave:

Hvor mange procent er kalorieforbruget større ved hurtigt løb en ved almindeligt løb?

[Alm. Løb]              =             11kcal/min

[Hurtig løb]            =              17kcal/min

ved ikke hvordan jeg kan udregne denne opgave... ? hjælp, på forhånd tak...!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2010 af frederikengel (Slettet)

100/11=9.09

17-11*9.09=54.54%


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2010 af weee (Slettet)

først finder du foreskellen: dvs. minusser dem

17-11= 6

Derefter ser du hvor meget forskellen (6) er iforhold til alm. løb, og dividerer med 100 for at finde det i procent.

(6*100)/11= 54% større

Jeg tror, det er sådan den skal løses


Svar #3
21. januar 2010 af falk22 (Slettet)

Tusind tak... da i begge er kommet frem til samme resultat er det nok rigtigt :) mange tak for svarene.... føler lidt pinlig berørt da jeg faktisk godt burde kunne løse den opgave xD... nå men mange tak


Skriv et svar til: Matematik Hjælp 8.klasse hurtigt..:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.