Matematik

udregning af eksponentiel funktion

22. januar 2010 af nmktm (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!! jeg skal udregne g(25) i en eksponentiel funktion.

Jeg har regnet mig frem til at a=1,1956 og b=7,1581

Så min ligning er kommet til at se således ud: g=7,1581*1,1956^x

Nogen som kan hjælpe mig med at udregne den? tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2010 af mathon

         g(x) = 7,1581·1,1956x

         g(25) = 7,1581·1,195625 = 622,939


Svar #2
22. januar 2010 af nmktm (Slettet)

Tak for svaret!


Skriv et svar til: udregning af eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.