Matematik

Matematik - hjælp.. :-)

23. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej jeg har lige en inskrivnings opgave. Jeg håber en eller flere kan hjælpe mig - på forhånd tak! :-)

opgave)

En båndoptager er nedsat fra 660 kr. til 495 kr.

Hvor mange procent udgør nedsættelsen af den oprindelige pris.





 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af Ziggy1 (Slettet)

du gør følgende:

660-495 = 165

165*100/660= 25%


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2010 af CarolineJensen94 (Slettet)

Er det ikke relativ ændring du skal bruge ?

610-495             115
_______  =   _________    = 18,85 %

610                    610

Jeg er ikke sikker.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2010 af Megara (Slettet)

#1 er immervæk korrekt :)


Svar #4
23. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

TAK ! :-)


Skriv et svar til: Matematik - hjælp.. :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.