Matematik

Længden af højden på siden b

24. januar 2010 af Takeo (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekant ABC er vinklen A=72*, b=4,1 a=4,6 og c=3,8

Hvordan beregner jeg længden af højden på siden b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Sujivani (Slettet)

Jamen du har da højden af b. Eller hvis jeg forstår ret, vil du gerne vide mellemregningen for højden side b?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Når du trækker en højde fra siden b og op i Vinkel C, får du en retvinklet trekant dannet af hele vinkel A, hele siden c og en smule af siden b. Du skal kun bruge vinkel A og siden c for at kunne benytte sinus.


Skriv et svar til: Længden af højden på siden b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.