Matematik

Matematik til imorgen- HJÆLP!!!!

24. januar 2010 af Melliis (Slettet)

Hvor meget koster 650 dollars til kurs 800?________ kr.

Ligning:

x/3+6= 18     x=_________

Beregn renten af 48000 kr. til 9½ p.a. i 6 måneder

Help me!!!! XD


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Rtrohde (Slettet)

 650 dollars * 8 = 5 200 kr.

hvilken mener du?:

x/(3+6) = 18    Her: x = 162

x/3  +6 = 18    Her: x = 36

mener du 9½ % per år?

hvis det er tilfældet:

48000 * 1.04525 = 50172


Svar #2
24. januar 2010 af Melliis (Slettet)

Mange, mange tak for hjælpen :)


Svar #3
24. januar 2010 af Melliis (Slettet)

#1
 

 650 dollars * 8 = 5 200 kr.

hvilken mener du?:

x/(3+6) = 18    Her: x = 162

x/3  +6 = 18    Her: x = 36

mener du 9½ % per år?

hvis det er tilfældet:

48000 * 1.04525 = 50172

___________________________

Hvor fik du 1.04525 fra?

Du gangede 48000 med 1.04525? :)
 


Skriv et svar til: Matematik til imorgen- HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.