Matematik

Skæringspunkt for to grafer

24. januar 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

Hej alle kvikke..

Jeg kan simpelhen ikke huske hvordan jeg finder skæringspunktet for to grafer.

f(x) = x^3

g(x)= - 0,5x^2 +1,5

Mvh. Kenn.

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2010 af Isomorphician

Løs: f(x) = g(x)


Svar #2
24. januar 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

 Okay jeg prøver :) tak.. det ringer lidt nu.. hehe..


Svar #3
24. januar 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

Er lidt lost nu..

Sidder med ligningen: x^2 = 1,5 - x^3 * 2

Men ved ikke hvordan jeg samler x'erne og så isolere osv osv.. :/


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2010 af Chinnie (Slettet)

find skæringspunkt:

f(x) = x^3

g(x)= - 0,5*x^2 +1,5

ERGO:

f(x) = g(x)

x^3 = -0,5*x^2 + 1,5

x = -0,5 + 1,5

x = 1


Svar #5
24. januar 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

 Aha nu kan jeg se det  :)

Hehe, sorry.

Mange tak..


Skriv et svar til: Skæringspunkt for to grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.