Matematik

antal løsninger til ligning ?? hjææælp :)

25. januar 2010 af Mangofruugt (Slettet)

Hey.

Hvordan bestemmer jeg enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f(x) = c ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2010 af nadine123 (Slettet)

du skal bruge diskriminant formlen d= b^2-4*a*c


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2010 af lkjhgf (Slettet)

 Der må være en forskrift for f der er afhængig af x.


Svar #3
25. januar 2010 af Mangofruugt (Slettet)

altså der bliver nævnt før i den opgave der var lige før den her en f(x) = 3/4x^4 + x^3 - 3x^2 + 3

Men kan den have noget med den her næste opgave at gøre :)?


Skriv et svar til: antal løsninger til ligning ?? hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.