Matematik

2 løsninger til sin/cos/tan

27. januar 2010 af nbrarup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle.

I min aflevering er jeg stødt på en opgave jeg ikke helt kan finde ud af, så derfor har jeg brug for noget hjælp

Opgaver lyder som følgende:

Skitser enhedscirklen og angiv de 2 løsninger i intervallet [ 0° ; 360° ] for hver af opgaverne nedenfor

a.Cos v = -0,07
b.Sin v = 0,89
c.Tan v = 8,76

Håber i kan hjælpe mig.

Mvh. Nicolaj Brarup


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2010 af MN-P (Slettet)

cosv=cos(360-v)

sinv=sin(180-v)

tanv=tan(180+v)

lidt hjælp, hvis du tegner vinklerne i enhedscirklen kan du se sammenhængen


Skriv et svar til: 2 løsninger til sin/cos/tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.