Matematik

Hjælp matematik

27. januar 2010 af Simon5 (Slettet)

hvordan laver man en tegning af et granithjul med tværsnit i målestok forholde 1:20

diameteren er 1,80m

den indre diameter er 1,50m

breden er 0,45 m

vær sød og hjælp mig!


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. januar 2010 af Tyrael (Slettet)

1:20, dvs. 1 cm på tegningen svarer til 20 cm i virkeligheden. ;-)

diameteren = 180/20 = 9 cm (på tegningen)

indre diameter = 150/20 = 7,5 cm (på tegningen)

bredden = 45/20 = 2,25 cm (på tegningen)

Hjalp det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2010 af jeppedinsen (Slettet)

hvad er tværsnit


Skriv et svar til: Hjælp matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.