Matematik

afledede funktion s223 mat b2 htx

28. januar 2010 af danhansendk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej skal lave opgave 16 s223 i mat b2 htx men kan har lidt svært ved det :(

1 f(x)=(2x^3+x^2)*(2x^2+3) = (6x^2+2x)*4x ???

2 g(x)=3x^3-rod(x)/2+x= ??

3 h(x)=(1/rod(2x))^3= ??

4 i(x)=sinx/tanx+4x^2= ??

5 j(x)= rod(sin(2x))= ??

Har rigtigt svært ved  differentialregning håber i kan hjælpe mig

Mvh mig ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

Start med at reducere ligningerne så du slipper for parenteserne det gør det hele en del nemmere.


Svar #2
28. januar 2010 af danhansendk (Slettet)

okay :) vil bar gerne have hjælpe til en af dem så kan jeg godt selv lave de sidst....

Mvh mig


Skriv et svar til: afledede funktion s223 mat b2 htx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.