Debat

hjælp til navn på café.

31. januar 2010 af Kaya2100 (Slettet)
hej alle. Vi er ved at åbne en café og alt stryger bare derudaf - bortset fra en ting, navnet. Derfor ville jeg høre nogle af alle de kloge hoveder og søde mennesker herinde om nogle forslag. Vores koncept vil være lækker hjemmelavet mad til billige penge. Der vil kunne købes lækre boller og kager i løbet af dagen og almindelig cafemad. I weekenden vil der være lækker brunch med hjemmelavede ting og ikke så typisk café brunch, den vil være lidt mere mormor brunch agtig. I weekenden skal der også drikkes om aftenen, hvor priserne også er lave. Det er en café, men ikke helt den typiske café. Måske lidt mellemting mellem en café og en bistro. Havde tænkt over navnet skal være 1 enkelt ord og enten et kort ord der fanger, et godt gammelt dansk ord som kunne være flottenheimer men den er desværre taget. Eller så måske at sjovt svensk ord som også kunne betyde noget på dansk. Men kom endelig med forslag så ville vi blive rigtig glade. På forhånd Tak og dejlig søndag. Mvh karina. Jeg håber det er til at læse og det hele kommer med da jeg skriver online på mobilen og den driller lidt

Brugbart svar (2)

Svar #1
01. februar 2010 af Shase (Slettet)

Cafe Æg eller Ægget

Pruch

Mor/Mor


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. februar 2010 af juleman (Slettet)

Glass = is på svensk??

Fyndig = opfindsom??

roligt = sjov??

Cafe Lilje??

Rosa Cafe??

ultimativ??

Laila??

HomeComing??

Make'it Cafe??

Abacus??

Barratte?

brug evt. denne side http://stass.dk/ordbog/artikeler.asp?Start=90&Offset=15&ID=&view=&cid=1

her er der nemlig en gammel ord, ordbog. Hvor man kan vælge ord i mellem ..


Brugbart svar (2)

Svar #3
03. februar 2010 af klotte (Slettet)

"kræs for kendere "


Brugbart svar (2)

Svar #4
02. marts 2010 af hihihej (Slettet)

Finurlig(hed)?


Skriv et svar til: hjælp til navn på café.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.