Matematik
Hurtigt spørgsmål til 2.grads ligning
03. februar 2005 af
madsing (Slettet)
Hej
Jeg kan bare ikke lige huske hvordan det nu er med 2 gradsligninger:
f(x)=x^2-2x
Så er C da 0 ikke?
Eller når:
f(x)=-2x^2+19
så er B da bare 0 ikke?
Jeg kan bare ikke lige huske hvordan det nu er med 2 gradsligninger:
f(x)=x^2-2x
Så er C da 0 ikke?
Eller når:
f(x)=-2x^2+19
så er B da bare 0 ikke?
Svar #3
04. februar 2005 af ababab (Slettet)
Det er korrekt Madsing... du skal bare tænke på : ax^2 + bx + c... c",)
Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål til 2.grads ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
