Matematik

Matematik, Fart og bremselængde.

31. januar 2010 af liiiiiiine (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg er igang med min problemregning jeg har for til på tirsdag. Der er en opgave jeg har brug for hjælp til.

Den lyder:

Undersøg, hvor stor farten højest må være, hvis bremselængden skal væe under 1000.

Jeg har denne formel, som jeg brugte i opgaven før, hvor man skulle finde togets bremselængde, som jeg ikke ved om jeg skla bruge igen:

2
B = (2,765 x v + 0,0480 x L) (i anden)
:b

B: Bremselængde i meter
v: Fart i km/t
L: Togets længde i meter
b: Togetsbremsetal

Håber der er nogle gode matemaikhoveder, som kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

Jeg tror jeg har haft den der problemregning før .. Hvad hedder overskriften ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

Er det den der modeljernbanen ?


Svar #3
31. januar 2010 af liiiiiiine (Slettet)

Ja modelbanen


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2010 af Bertram (Slettet)

i denne formel kan du indsætte bremselængden 1000:

1000 = (2,765 x v + 0,0480 x L) (i anden)
 

hvis du kender L, kan du indsætte det tal og isolere v:

kvadratroden(1000)- 0,0480 x L/ 2,765 =  v  ,
 

så skulle du ku finde farten.


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

hvilken opgave er det ? du ved 1.1 eller 1.2 osv ?


Svar #6
31. januar 2010 af liiiiiiine (Slettet)

det er opgave 4.4


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

Yes yes.. Det er rigtig det Bertram har skrevet ;)


Svar #8
31. januar 2010 af liiiiiiine (Slettet)

Hvad står / for ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. februar 2010 af Bertram (Slettet)

divideret med står / for:)


Brugbart svar (0)

Svar #10
17. februar 2010 af jeopardyjeppe (Slettet)

skal der stå: √1000 - 0,048 x L / 2,765 ? eller er jeg galt på den ?  


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. oktober 2010 af marocii (Slettet)

 hey jeg sidder med den samme opgave, men hvad er L ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. september 2011 af giflerboy (Slettet)

svaret er122 km/t


Skriv et svar til: Matematik, Fart og bremselængde.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.