Matematik

Hjælp!!!!!- Matematik til imorgen!!!!!!!

01. februar 2010 af Melliis (Slettet)

Ja, er i ikke søde at hjælpe mig?!

8x + 13 = 45                              x=

2,5( 4x + 6)= 45                        x=

47 3/4 - 15 1/3                        =_________

(-6) x (-5) + 6                             =__________

116 dl = __________________ liter

0,5 kg af en vare koster 18 kr. 800 gram koster _______ kr.

ANGIV SANDSYNLIGHEDEN FOR, VED KAST MED ÉN TERNING, AT SLÅ:

et primtal__________                                     Mere end 2____________

Mange tak  :)

Det behøver ikke være dem alle sammen, men et par stykker er da også helt fint (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

Brug solvefunktionen :D


Svar #2
01. februar 2010 af Melliis (Slettet)

#1
 

Brug solvefunktionen :D

WHAT? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

Går du i folkeskole eller gymnasiet? Hvis du går i gymnasiet på du have en grafregner / lommeregner


Svar #4
01. februar 2010 af Melliis (Slettet)

#3
 

Går du i folkeskole eller gymnasiet? Hvis du går i gymnasiet på du have en grafregner / lommeregner

Nope, jeg går i Folkeskole!  (:


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. februar 2010 af josephinewv (Slettet)

de to sidste kan jeg lige overskue ;)

et primtal:

terningen tallene 1-6 --> primtal = 3

dvs 50 % chance.

på TI-89: binompdf(6,1/2,3) = 0,3125

mere end 2:

samme princip:

2/6 ...

binomcdf - bruges når man skal finde noget indenfor et interval.

binomcdf(6,2/6,2,6) = 0,648834


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. februar 2010 af josephinewv (Slettet)

lol. mit er stx, så er det ubrugeligt :D


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

x=4

x=3

og 1,16 liter

De andre drillede lige lidt og sandsynlighedsregning er ikke mig ;D


Brugbart svar (1)

Svar #8
01. februar 2010 af jakob465 (Slettet)

8x + 13 = 45

8x = 45 - 13

8x = 32

x = 32 / 8

   = 4

2,5( 4x + 6)= 45

4x + 6 = 45 / 2,5

4x + 6 = 18

4x = 18 + 6

4x = 24

x = 24 / 4

   = 6

47 3/4 - 15 1/3 = 47 9/12 + 15 3/12 = 64

(-6) x (-5) + 6 = 6 · 5 + 5 = 30 + 5 = 35

116 dl = 11,6 l

18 · (8/5) = 28,8 kr.


Svar #9
01. februar 2010 af Melliis (Slettet)

Mange, mange tak! XD

WOW! Der er godt nok mange kloge hoveder herinde :)


Skriv et svar til: Hjælp!!!!!- Matematik til imorgen!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.