Fysik

Ohms udvidede lov

05. februar 2005 af Frede15 (Slettet)
Hej, kan se at min lære har skrevet formlen Up = Uo-I*Ri. Op i min rapport, hvoraf kommer den formel kan kun finde formlen : Up = Uo-Ri*I i min bog..

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2005 af frodo (Slettet)

er det ikke også sådan cirka det samme??? :D

Jeg kan ikke se hvad problemet er, så du må lige være lidt mere præcis

Svar #2
05. februar 2005 af Frede15 (Slettet)


jo :-)... Bare mig der er lidt bagstiv.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2005 af Epsilon (Slettet)

Multiplikation i R er kummutativ;

I*Ri = Ri*I

//Singularity

Skriv et svar til: Ohms udvidede lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.