Matematik

Hældninge, ligning, kofficient??

03. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej. Jeg har fået en opgave for, jeg ikke forstår noget af.

Jeg skal indtegne en linje i mit koordinatsystem, som går gennem B med hældningen 1/2 . Skriv linjens ligning?

Punktet B ligger i koordinatsystemet som (0,5)

Nogle der vil forklarer , please.

Det haster.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af mathon

    du har
                  y = a·x + b            med hældningstal (1/2)
dvs
                  y = (1/2)·x + b       gennem (0,5)
hvoraf
                  5 = (1/2)·0 + b
hvorfor
                  b = 5

konklusion:
                  y = (1/2)x + 5


Svar #2
03. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Når jeg skriver 1/2 så mener jeg 0,5. har du også regnet det efter det?

Og hvor får du 0 fra?


Skriv et svar til: Hældninge, ligning, kofficient??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.