Matematik

hvad går både 2,4,6,8, og 10 op i

03. februar 2010 af emiliebunk (Slettet)

Hejsa :D

Ja, som der står - hvad går både 2,4,6,8, og 10 op i? skal lige hjælpe en ven og kan ikke selv lige komme frem til det. Kan ikke gennemskue om det er et trickspørgsmål. Jeg er selv ret dårlig til matematik så.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2010 af MN-P (Slettet)

Opløs i primfaktorer

2

4=2*2

6=2*3

8=2*2*2

10=2*5

det mindste tal de alle går op i er

2*2*2*3*5=120


Skriv et svar til: hvad går både 2,4,6,8, og 10 op i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.