Matematik

afledede funktioner

05. februar 2005 af Matazz (Slettet)
Bestem de afledede funktioner af

f1(x)=kvadratrod 2x-3
Håber der er en der vil hjælpe mig til at komme igang

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2005 af Duffy

f1(x)=kvadratrod 2x-3



f1'(x)=1/(kvadratrod (2x-3))

hvis

f1(x)=kvadratrod (2x-3)

MEN

Hvis

f1(x)=kvadratrod (2x)-3

er

f1'(x)=1/2*2^(1/2)/x^(1/2)


Duffy

Skriv et svar til: afledede funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.