Matematik

Ligning

07. februar 2010 af rictor (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Kan i hjælpe mig med disse ligninger..?

1/(2 + 3x) = -4

1 · 2 + 3x/(2 + 3x) = -4 · 2 + 3x =

1 = -8 + 3x hvordan kommer jeg videre?

og så den her:

2/x = 4/9

(2 · x)/x = (4 · x)/9 =

Hvad er det lig med og hvordan kommer jeg videre..?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.