Kemi

hvordan omregner man 10mL til M ..er det 0,100 Mol?

10. februar 2010 af miggggggg (Slettet)

hej


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

kommer an på koncentrationen

c=n/V

eller densiteten af din opløsningen

n=m/M, m=rho*V


Skriv et svar til: hvordan omregner man 10mL til M ..er det 0,100 Mol?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.