Fysik

omregne cm til um

21. februar 2010 af Tenna2391 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har brug for hjælp til hvordan jeg omregner 6,54 cm til υm?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2010 af mathon

1 cm = 10-2 m = 10-2·(106 µm) = 104 µm


Svar #2
21. februar 2010 af Tenna2391 (Slettet)

så det er 6,54 * 104 ?


Skriv et svar til: omregne cm til um

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.