Matematik

hjælp til opgave

23. februar 2010 af - CB (Slettet)

Hej folkens.

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave, for jeg kan ikke lige gennemskue hvorden man skal gøre?

Opgave: Om en variabel K oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratroden af b. Angiv K udtrykt ved b.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2010 af mathon

         K·√(b) = a                             a er konstant

         K = a/√(b)

         K = a·b


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

En størrelse y er ligefrem proportional med en størrelse x, hvis der findes en konstant a, så

y = a x .

Man siger, at en størrelse y er omvendt proportional med en størrelse x, hvis der findes en konstant a, så

y = a / x .


Svar #3
25. februar 2010 af - CB (Slettet)

Tak.. jeg fandt godt selv ud af at den ikke var så svær igen ;)


Skriv et svar til: hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.