Fysik
FYSIK OPGAVE massen 1 u svarer til energien 931,5 MeV...?
10. februar 2005 af
sam18 (Slettet)
hej har fået en opgave for som lyder sådan men forstå ikke helt menningen med den
vis, at massen 1u svarer til energien 931,5 MeV. Anvend værdierne c=3,00*10^8,
e=(1,60219*10^-19) og 1u = (1,66057*10^-27)
nogen der kunne hjælpe med at løse den
vis, at massen 1u svarer til energien 931,5 MeV. Anvend værdierne c=3,00*10^8,
e=(1,60219*10^-19) og 1u = (1,66057*10^-27)
nogen der kunne hjælpe med at løse den
Svar #2
10. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
sam18:
De værdier, som du er blevet anvist at bruge, har for ringe præcision. Du får ikke energien 931.5MeV med dem. Brug i stedet disse værdier;
c = 2.9979246*10^8 m/s
1eV = 1.6021773*10^(-19)J
1u = 1.660540*10^(-27)kg
Kilde: DATABOG Fysik Kemi, 10.udgave, 2000, (s. 9 og indersiden af omslaget).
//Singularity
De værdier, som du er blevet anvist at bruge, har for ringe præcision. Du får ikke energien 931.5MeV med dem. Brug i stedet disse værdier;
c = 2.9979246*10^8 m/s
1eV = 1.6021773*10^(-19)J
1u = 1.660540*10^(-27)kg
Kilde: DATABOG Fysik Kemi, 10.udgave, 2000, (s. 9 og indersiden af omslaget).
//Singularity
Skriv et svar til: FYSIK OPGAVE massen 1 u svarer til energien 931,5 MeV...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
