Matematik

Ligning med Ln(x)

02. marts 2010 af tlz0 (Slettet)

Hej

Sidder med en ligning der siger således:

(2x-4)*ln(x-1)=0
 

og jeg er helt lost, kan slet ikke huske hvordan man skal løse den
nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af mathon

brug nul-reglen

enten er
             (2x-4) = 0
eller
             ln(x-1) = 0
  .................

som ikke nødvendigvis er to forskellige løsninger


Skriv et svar til: Ligning med Ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.