Matematik

At regne? :)

02. marts 2010 af propertyofnoone (Slettet)

En person indtager 5 øl med 4% af øllens vægt, der er alkohol.
Personen har nu 66 gram alkohol i kroppen.
Personen vil forbrænde 8 gram per time.

Her er hvad personen forbrænder for hver time:
Alkohol efter 1 time (8*1)= 1                            66 g – 8 g = 58 g
Alkohol efter 2 timer (8*2) = 16                       66 g – 16 g = 48 g
Alkohol efter 3 timer (8*3) = 21                       66 g – 21 g = 45 g
Alkohol efter 4 timer (8*4) = 29                       66 g – 29 g = 37 g
Alkohol efter 5 timer (8*5) = 37                       66 g – 37 g = 29 g
Alkohol efter 6 timer (8*6) = 48                       66 g – 48 g = 18 g
Alkohol efter 7 timer (8*7) = 56                       66 g – 56 g = 10 g
Alkohol efter 8 timer (8*8) = 64                      66 g – 64 g = 2 g
Alkohol efter 9 timer (8*9) = 72                      66 g – 72 g = -6 g
Alkohol efter 10 timer (8*10) = 80                  66 g – 80 g = -14 g

Jeg skal opstille en formel, der angiver, hvordan mængden af alkohol i kroppen afhænger af antallet af timer, siden indtagelsen af de 5 øl.

WHAT?! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvor kommer tallene i tabellen fra. Har du regnet dem ud?


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2010 af jnl123

Du har sådanset lavet formlen:     f(x) = 66 - 8*x

Jeg tror du har regnet forkert i nogle af dem (f.eks. 66-16 = 48 og 8*3=21)


Skriv et svar til: At regne? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.