Matematik

Procent og Grader. Hjælp! :(

03. marts 2010 af Heinzie (Slettet)

Hey. Har en opgave som går ud på at jeg skal aflæse nogle grader, og lave dem om til procent.
Jeg ved godt at det er fx: 89° divideret med 360° og gange med 100 = 24,72%
Problemet er så, at jeg ikke kan få antal % til at give 100% sammenlagt..

Her er de grader som jeg har aflæst. (har plusset dem samme, og de giver 360° i alt)

89°
92°
100°
64°
15°

Og dette får jeg når jeg laver dem om til % (har ikke afrundet)

24,72%
25,55%
27,77%
18,61% <-- Fejl.. Det er 17,77%
4,16%

Hvordan i alverden kan man runde af så det giver 100% sammenlagt ? o.O

[Edit]
Problem fixet, det var mig der ikke var vågen :-/


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af jnl123

prøv og regn 64 grader igen :)


Svar #2
03. marts 2010 af Heinzie (Slettet)

Dohh...! Tak for det! :)

64° / 360 * 100 = 17,77%


Svar #3
03. marts 2010 af Heinzie (Slettet)

Sådan! :-)
24,7+25,6+27,8+17,8+4,1 = 100 .. weee


Skriv et svar til: Procent og Grader. Hjælp! :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.