Matematik

a= 12 * sin (50o) / sin ( 40o)

03. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Problemer med lommeregneren en der har TI 84 eller TI 89 og kan sige mig hvad det her blir???? TAK !!!

a= 12 * sin (50o) /  sin ( 40o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så er det lige, at man med fordel finder sin gamle tangenstabel frem fra reolen, for

a = 12 sin(50o)/sin(40o) = 12 sin(50o)/cos(90o-40o) = 12 sin(50o)/cos(50o) = 12 tan(50o)


Skriv et svar til: a= 12 * sin (50o) / sin ( 40o)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.